bröllopssäsongen är här:

matcha dina accessoarer rätt

Har bröllopsinbjudan dimpt ner i brevlådan och du har ingen aning om hur du ska klä dig efter klädkoden som står på inbjudan? Och nästa stora fråga som dyker upp är: vilka accessoarer kan du matcha till din outfit? Vi guidar dig i klädkodsdjungeln.


Smoking

En smoking är generellt sett alltid helt i svart eller midnattsblå. Till smokingkostymen bärs en vit smokingskjorta, (gördel) och fluga. Kombinera med ett par svarta lackskor och en klassisk klocka i svart läder.


Shoppa Klocka Douglas  härMörk kostym

Bär en mörk kostym i mörkt blå, mörkt grå eller svart. Kombinera med svarta läderskor, svart meshklocka, matchande armband i blått och näsduk i brunt. Den perfekta kombinationen för en avslappnad, uppklädd känsla! 

Shoppa Meshklocka Douglas här
Shoppa beadsarmband härSommarklädsel

Om det står "Sommarklädsel" eller "Kom som du vill" innebär det att du kan komma klädd i princip som du vill. Men som gäst gäller det att läsa lite mellan raderna. Den här klädkoden innebär att brudparet vill ha välklädda gäster med inte uppklädda. Vi rekommenderar chinos och skjorta, kombinerat med klocka i ljusgrå läder. Addera en klackring och manschettknappar för att höja stilnivån ytterligare.


Shoppa  Klocka Gustaf  här 
Shoppa  Klackring här
Shoppa  Manschettknappar här


Gustaf klockaSignet ringCuff links