Dressade Herraccessoarer

Gör din outfit komplett med herraccessoarer från by BILLGREN. Våra smycken kan du addera, mixa och kombinera i oändlighet, utifrån stil och tycke. Med små medel skapar du enkelt en helt ny look som tar din stil till nya höjder. Här tipsar våra ambassadörer om deras favoritkombinationer och smycken till dressade tillfällen - bröllop, fest eller när du bara vill vara lite extra uppklädd! Lyxiga manschettknappar

Manschettknappar är en otrolig stilhöjare och skapar en lyxig look. Det tycker Felix Möller också och här visar han sina tre favoriter ur kollektionen. Välj mellan rostfritt stål, guldpläterat stål och carbon i olika modeller. Glöm inte att du måste ha en skjorta med manschettknappshål.


Mix'n match by Felix

Att göra hela outfits är Felix specialitet och han lyckas varje gång! Här har han satt ihop en kombination som kommer göra hela din outfit. Ta på dig en vit t-shirt och allt är klart, mer än så behövs inte! Mixa din egen favorit eller kopiera Felix, det är helt okej!

SHOPPA STILEN


       
         

Lyxiga smycken med en twist

Kim Hegethorn gillar att kombinera herrsmycken och accessoarer som känns lite lyxiga men med en lite tuffare look. Här har han kombinerat Stålarmband, Cuff "Live passionately", silver och Gustaf Klocka Mesh, svart i en stilren kombination, som passar lika bra att bära till kostym som till vardags. Vill du skapa en enkel look som känns exklusiv? Då är denna kombinationen helt rätt för dig!Douglas Klocka

Douglas Klocka svart Mesh, svart är en av våra bästsäljare i klocksortimentet och det är ingen slump! Denna klocka är stilsäker och passar till det mesta. Bär upp med kavaj, skjorta eller bara en enkel t-shirt. Med Douglas klocka skapar du stilen! 

TILL DOUGLAS KLOCKAJakob Konnbjer tar med oss på stan

Jakob tar med oss ut på stan och visar hur han kombinerar sina accessoarer och herrsmycken för en lyckad kväll. Han har enkel stil som är lite uppklädd och brukar kombinera några av våra mest klassiska herrsmycken och accessoarer. Vi tycker att han gör det med stil! 

Se alla accessoarerOliver Demm kör klassisk mesh med beads

Vad passar bättre än att kombinera klocka med beads? Oliver kombinerar vårt Save the Ocean armband där 100 kr utav 349 kr går till The Perfect World Foundation för att rädda våra hav, tillsammans med klassikern Gustaf Klocka Mesh, vit. Denna mix är ett perfekt set att bära till kostymen men passar också lika bra att dressa upp en enkel outfit med. Hoppas du gillar den också!

KÖP SET