TJÄNSTEN ÄR TILLSATT
E-commerce & marketing manager hos By Billgren

BY BILLGREN
by Billgren erbjuder en stilren kollektion av herraccessoarer.  All design och produktutveckling av våra accessoarer sker i vår kreativa studio i Malmö. Vår vision är att skapa prisvärda accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vi vill att alla ska kunna variera sina accessoarer efter humör, tillfälle och plats. 


OM TJÄNSTEN
Drivs du av att utveckla digitala affärer och vill vara med på vår satsning inom e-handel? Då har vi drömjobbet för dig! Vi söker en E-commerce manager som ansvarar för att utveckla och stärka vår position online.

Som E-commerce manager har du det övergripande ansvaret för vår e-handel och marknadsföring. Du arbetar både kreativt och strategiskt med att utveckla vår närvaro online och är övergripande ansvarig för konvertering, försäljning, uppföljning och analys. I rollen skapar du förutsättningar för att säkerställa ett attraktivt varumärke, en inspirerande plattform och en kundupplevelse i världsklass. Hos oss blir du en del av ett bolag som är i en tillväxtfas i sin digitala resa, där det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 


VI SÖKER DIG SOM
.. Är prestigelös och driven samtidigt som du sprider härlig energi. Du har ett starkt analytiskt öga och ett innovativt tänk, är strukturerad men också flexibel och trivs bra i miljöer där ingen dag är den andra lik. Ansvar för dig är snarare en drivkraft än något betungande och du trivs när du får prior
itera och lägga upp din egen dag för att nå uppsatta mål. Rollen som E-commerce manager hos oss är bred vilket innebär att du är delaktig i en mängd olika aktiviteter - allt från kreativt arbete i form av att skapa content,  strategiearbete, analys och uppföljning till kundservice.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG
▪ Flytande svenska samt kommunicerar obehindrat och bekvämt på engelska i både tal och skrift
▪ Relevant universitetsutbildning inom e-handel och marknadsföring (IHM eller liknande)
▪ Kunskaper i Photoshop eller liknande
▪ Bekväm med sociala medier, Google Analytics och har  lätt för att lära dig nya digitala verktyg
▪ Meriterande med erfarenhet av e-handel och marknadsföring

VAD VI ERBJUDER DIG
I din roll får du ta stort eget ansvar med möjlighet att påverka från dag ett och vara en del av ett litet men glatt gäng med stark sammanhållning!

 PLACERING
Malmö, Västra Hamnen

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning 100% 

ANSÖKAN
Vänligen skicka din ansökan till ida.behm@bybillgren.com
Sista ansökningsdag är den 30 februari 2021. Intervjuer sker löpande.

TILLTRÄDE
april 2021 (eller efter överenskommelse)