E-COMMERCE & MARKETING

E-COMMERCE & MARKETING 
BY BILLGREN AB (VIKARIAT)

BY BILLGREN
by Billgren erbjuder en stilren kollektion av herraccessoarer.  All design och produktutveckling av våra smycken och klockor sker i vår kreativa studio i Malmö. Vår vision är att skapa accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vi vill att alla ska kunna variera sina accessoarer efter humör, tillfälle och plats.

OM TJÄNSTEN E-COMMERCE MANAGER
Drivs du av att utveckla digitala affärer och vill vara med på vår satsning inom e-handel? Då har vi drömjobbet för dig! Vi söker en E-commerce manager som ansvarar för att utveckla och stärka vår position online. Som E-commerce manager har du det övergripande ansvaret för vår e-handel och marknadsföring. Du arbetar både kreativt och strategiskt med att utveckla vår närvaro online  och är övergripande ansvarig för konvertering, försäljning, uppföljning och analys. I rollen skapar du förutsättningar för att säkerställa ett attraktivt sortiment och en kundupplevelse i världsklass.


VI SÖKER DIG SOM

.. Är prestigelös och driven samtidigt som du sprider härlig energi. Du blir en del av ett bolag som är precis i starten på sin digitala resa, där det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Ansvar för dig är snarare en drivkraft än något betungande och du trivs när du får prioritera och lägga upp din egen dag för att nå uppsatta mål. Rollen som E-commerce manager hos oss är bred vilket innebär att du är delaktig i en mängd olika aktiviteter - allt från kreativt arbete i form av att skapa content,  analys, konverteringsoptimering till logistik och kundservice.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG
•  Flytande svenska samt kommunicerar obehindrat och bekvämt på engelska i både tal och skrift

•  Relevant universitetsutbildning inom e-handel och marknadsföring (IHM eller liknande)

• Kunskaper i Photoshop eller liknande

•  Bekväm med sociala medier, Google Analytics och har  lätt för att lära dig nya digitala verktyg

•  Meriterande med erfarenhet av e-handel och marknadsföring

VAD VI ERBJUDER DIG
I din roll får du ta stort eget ansvar med möjlighet att påverka från dag ett och vara en del av ett litet men glatt gäng med stark sammanhållning!

PLACERING
Malmö, Västra Hamnen

ANSTÄLLNINGSFORM
Vikariat 100% t.o.m oktober 2020 (med chans till förlängning)

ANSÖKAN
Vänligen skicka din ansökan till Ida Behm: ida.behm@bybillgren.com

Sista ansökningsdag är den 1 juni 2019. Intervjuer sker löpande.

TILLTRÄDE
juni/juli månad 2019