Layering - Mix'n Match

Skapa balans och dynamik mellan färg, form och material genom layering, ett trendigt och snyggt sätt att bära ditt halsband på. Kombinera halskedjor i olika längder, modeller och färger och hitta din unika stil i vårt sortiment. Våra halsband är tillverkade i rostfritt stål och finns att få i färgerna guld, silver och svart. Du kan även mixa och matcha våra halsband med snygga armbandslänkar i olika modeller. Så gör din outfit komplett med stilsäkra herrsmycken från by BILLGREN.Skapa balans med olika längder

Kombinera flera kedjor eller halsband med hängsmycke i olika längder för en snygg och komplett look. Kedjor i olika längder ger din stil ett lyft och är absolut snyggast att kombinera med en enkel tröja eller t-shirt.

Jobba med olika former & färger

Jobba med olika former och färger för att hitta en snygg balans och textur i din look. Kombinera halskedjor i olika utföranden och färger så som ankarlänkar, pansarkedjor samt fyrkantiga länkar i både guld, silver och svart. Att kombinera olika former och färger ger ett modernt intryck med attityd som du kan variera, varje dag. Skapa en härlig dynamik mellan färg och form och hitta din stil i vårt sortiment med halskedjor och halsband. Regeln om att man inte ska bära guld och silver tillsammans tycker vi är dags att skrota. Det är ju hur snyggt som helst!

Mix'n Match

Att mixa och matcha accessoarer ligger i vårt DNA och våra kollektioner är designade för att du ska kunna bygga en personlig outfit, till vardags eller till fest. Genom att kombinera olika former, färger och material skapar du en balans och dynamik som ger din stil det där lilla extra. Behöver du extra inspiration kan du besöka vår instagram @bybillgren och kika på våra kombinationer och sammansättningar.