By billgren. för en bättre värld.

Vi på by BILLGREN värnar om vår miljö och våra hav. Därför har vi ett tätt samarbete med den Svenska ideella organisationen The Perfect World Foundation och till det har vi designat två smycken för att bidra till att stötta vår värld med "Save The Ocean" och "Save The Rhino" projekten. Tillsammans kan vi göra skillnad. Var med och visa ditt engagemang och bidra till en bättre värld. 

Läs mer om våra armband här.


visste du att . . . 

100 000 Marina däggdjur och sköldpaddor dör varje år av att ha ätit eller fastnat i plast slängd i havet.

Fortsätter plastavfallen öka i samma takt, så kommer det år 2050 att finnas mer plast än fisk i haven.

Naturen kan inte bryta ner plasten & omhänderta den. Istället bryts den bara ner till mycket små partiklar, som sedan äts av mindre djur.

8 miljoner ton plast dumpas årligen i världshaven.

Över 1 miljon sjöfåglar kvävs av plastföremål varje år.


SAVE THE OCEAN

by Billgren värnar om våra havs överlevnad och vill skapa förändring. Vi har ett tätt samarbete med The Perfect World Foundation och projektet Save The Ocean. 

Vi har designat ett unikt armband med unika krafter och egenskaper, som visar att du är engagerad i att rädda våra hav. Armbandet kostar 349kr, varav 100kr går oavkortat till The Perfect World Foundation & projektet Save The Ocean. 

SAVE THE RHINO

Varje dag dödas 4 noshörningar för sina horn. Genom att köpa vårt Sudanhalsband så stöttar du den Svenska ideella organisationen The Perfect World Foundation och by Billgrens ambitioner att höja kunskapen och vårt arbete med att stoppa utrotningen av våra vilda djur. Halsbandet kostar 499 kronor varav 200 kronor går till The Perfect World Foundation.  

Noshörningen/halsbandet har döpts till "Sudan" efter den sista Nordafrikanska trubbnoshörningshanen som gick bort den 19 mars 2018. Enligt WWF fanns det över 2 000 nordliga vita noshörningar 1960. Nu finns endast de två honorna kvar i hans lilla flock: Fatu och Najin. Hela artens överlevnad är hotad om vi inte gör något nu. 


.