den kompletta Välgörenhetsguiden. 

För oss på by Billgren är det viktigt att ta hand om den värld som vi lever i - för vi har bara en! Därför har vi skapat detta blogginlägg så du kan fördjupa dig i vad vi kan göra för att stötta The Perfect World Foundations projekt, som vi har ett tätt samarbete med. De två projekten som vi har valt att designa smycken för är Save The Ocean och Save The Rhino.

I detta blogginlägg kommer du att få läsa om:

1. Save The Ocean

2. Save The Rhino


1. save the ocean. 

By Billgren har designat ett unikt armband med unika krafter och egenskaper, som visar att du är engagerad i att rädda våra hav. Armbandet kostar 349kr varav 100kr oavkortat går till The Perfect World Foundation och projektet Save the Ocean.

Vad står de olika färgerna för i beadsarmbandet då?

  • Lapis är en kraftfull sten som står för helande, harmoni och balans. Denna stens egenskaper skall läka och bota våra hav.
  • Jaspis sten står för lugn, styrka och stabilitet. Genom sina egenskaper skapar denna sten trygghet och styrka i våra hav.
  • Tigeröga, en sten med skyddande energi och harmoni. Denna stens egenskaper beskyddar våra hav och ser till att de består, friska med trygghet och harmoni.

save the ocean, beadsarmband, by billgren

SAVE THE OCEAN

Var med och stötta våra världshav nu samtidigt som du ser bra ut medans du gör det. Köp vårt beadsarmband Save The Ocean idag! Armbandet kostar 349kr varav 100kr går oavkortat till The Perfect World Foundation.2. save the rhino.

By Billgrens ambitioner är att höja kunskapen i vårt arbete med att stoppa utrotningen av våra vilda djur. Halsbandet kostar 499 kronor varav 200 kronor går till The Perfect World Foundation. Noshörningen/halsbandet har döpts till "Sudan" efter den sista Nordafrikanska trubbnoshörningshanen som gick bort den 19 mars 2018. Enligt WWF fanns det över 2 000 nordliga vita noshörningar 1960. Nu finns endast de två honorna kvar i hans lilla flock: Fatu och Najin. Hela artens överlevnad är hotad om vi inte gör något nu. 

Då kanske du undrar varför det finns en "flygande" noshörning på halsbandet? Jo, idag flyttar man akut noshörningar ifrån områden där tjuvjakten och utrotningen ökar som mest, hängande uppochner under helikoptrar. Det kan se läskigt ut, men noshörningen tar ingen skada av flygturen. Den är nedsövd hela tiden och vaknar upp på ett ställe där den har större chanser att överleva och föröka sig. Detta är den bästa och snabbaste räddningsaktionen för noshörningarna att lämna dessa krisområden. Gör vi inget nu så är vi den sista generationen som får uppleva vilda djur. Vill du stötta utrotningen?

SAVE THE RHINO

Var med och påverka utrotningen av våra vilda djur. Genom vårt täta samarbete med The Perfect World Foundation har vi designat ett halsband som är för projektet Save The Rhino. Halsbandet kostar 499kr varav 200kr går oavkortat till projektet. Var med och påverka du också!