vår STORY

              


VÄLKOMMEN TILL BY BILLGRENS KREATIVA VÄRLD

Johan Billgren, grundare av by BILLGREN, har alltid drivits av en längtan att skapa. Detta tog sitt uttryck när han från tidig ålder upptäckte skapandets kraft inom såväl musik, mode som företagsvärlden. Idén till by BILLGREN grundades med en ambition om att ge världen premiumklockor och herrsmycken - med en prislapp som passar de flesta plånböcker. Vi levererar tidlösa accessoarer och ett gediget hantverk med ett fantastiskt värde för pengarna.EN ACCESSOAR FÖR VARJE TILLFÄLLE

by BILLGREN har en stilren kollektion av klockor, armband, halsband och ringar. All design och produktutveckling av våra smycken och klockor sker i vår kreativa studio i Malmö. Vår vision är att skapa accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vi vill att alla ska kunna variera sina accessoarer efter humör, tillfälle och plats. 

Därför kan de bäras på såväl formella tillställningar som avslappnade dagar tillsammans med nära och kära. Men By Billgren är mer än bara herraccessoarer. Vi bryr oss. På riktigt. Bakom varje enskild detalj - från design till kundkontakt finns ett passionerat team som lägger ner hela sin själ för att överträffa våra kunders förväntan. Följ med på vår resa och upptäck världen med oss! 


GÖRA VÄRLDEN TILL EN BÄTTRE PLATS

Vi tar ett stort miljömässigt ansvarstagande och brinner för att rädda vår natur och djur. Vi har ett tätt samarbete med The Perfect World Foundation och tack vare vårt arbete har vi bl.a. bidragit till planteringen av 12.195 träd. Vi har även donerat 300.000 kr till projektet "Save The Ocean" som arbetar för våra havs överlevnad. Läs mer om vårt arbete här.       

   Armband


ALLTID EN KOMBINATION

by BILLGREN-klockan har en skandinavisk design med en kombination av stilrent, klassiskt och elegant - en tidlös design som kan bäras alla tillfällen. Välj mellan klockarmband i rostfritt stål och genuint italienskt läder. Alla klockor har schweiziskt Rondaurverk/Japanskt Miyota, repfritt safirglas och vattenresistens 5 ATM/10 ATM. Våra kvalitetsklockor finns idag i tre modeller: Gustaf, Douglas och Malcolm som har ett unikt uttryck och design.KombinationMIX N' MATCH

Vår kollektion av armband är designad för att matchas och bäras tillsammans med våra klockor. Lyft fram din egna unika stil genom att blanda våra armband och klockor. Mix n' match!       

 Armband


VI BEHANDLAR VÅRA KUNDER SOM VÄNNER

Tack för en jättebra service,
smidigt att beställa och det går snabbt
 att få sina varor. 

Ronny F.

Snabb leverans och
superfin vara!

Ulrika B.

Snabb leverans, enkelt att betala
 med Klarna och dessutom jättefint
 inslaget, helt gratis! Armbandet blev
 uppskattat och var så snyggt!! 

Jonna S.

Mycket nöjd med min klocka #mybybillgren

Henrik B.