VÅR STORY

Johan Billgren, grundare av by BILLGREN, har alltid drivits av en längtan att skapa. Detta tog sitt uttryck när han från tidig ålder upptäckte skapandets kraft inom såväl musik, mode som företagsvärlden. 
Idén till by BILLGREN grundades med en ambition om att ge världen herraccessoarer - med en prislapp som passar de flesta plånböcker. 
Vi levererar tidlösa accessoarer och ett gediget hantverk med ett fantastiskt värde för pengarna. 
Välkommen till by Billgren!

VI BEHANDLAR VÅRA KUNDER SOM VÄNNER

Jag köpte tre av de fina armbanden (Save the Ocean). Ett ska jag ge till ett av mina barnbarn som fyller år idag. Hon kan inte få det just idag eftersom hon jobbar som maringeolog och just nu faktiskt är ute på havet!

2022-03-02

Otroligt snabb leverans, läckra smycken och accessoarer till överkomliga priser! Blir helt klart mer inköp därifrån.

2022-03-01

Snabb leverans, fina armband och utomordentligt bra kundservice! 5 av 5. Kommer definitivt handla därifrån igen :)

2021-12-28

Enkelt, snabbt och smidigt att beställa och få hem varorna. Mycket fin presentpaketering medföljde👌. Fina bilder med bra beskrivning av produkterna. Känns lyxigt och handgjort.

2020-08-17
EN ACCESSOAR FÖR VARJE TILLFÄLLE

by BILLGREN har en stilren kollektion av accessoarer till honom. All design och produktutveckling av våra smycken och klockor sker i vår kreativa studio i Malmö. Vår vision är att skapa accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vi vill att alla ska kunna variera sina accessoarer efter humör, tillfälle och plats. Därför kan de bäras på såväl formella tillställningar som avslappnade dagar tillsammans med nära och kära. 

by Billgren är mer än bara herraccessoarer. Vi bryr oss. På riktigt. Bakom varje enskild detalj - från design till kundkontakt finns ett passionerat team som lägger ner hela sin själ för att överträffa våra kunders förväntan. Följ med på vår resa och upptäck världen med oss! 


DESIGN FOR A BETTER TOMORROW

Vi tar ett stort miljömässigt ansvarstagande och brinner för att rädda vår natur och djur. Vi har ett tätt samarbete med The Perfect World Foundation och tack vare vårt arbete har vi bl.a. bidragit till planteringen av 12.195 st träd.                             

Vi har även donerat 300.000 kr till projektet "Save The Ocean" som arbetar för våra havs överlevnad. 


ARMBAND


Välj mellan armband i läder, beads eller stål. Vår kollektion armband är designad för att kombineras i det oändliga. Lyft fram din egna unika stil genom att blanda våra accessoarer. Mix n' match!


SE ALLA ARMBAND 


KLOCKOR


By Billgren-klockan har en skandinavisk design med en kombination av stilrent, klassiskt och elegant - en tidlös design som kan bäras alla tillfällen. Välj mellan klockarmband i stål och genuint italienskt läder. Alla klockor har schweiziskt ISA-urverk/Japanskt Miyota, repfritt safirglas och vattenresistens 5 ATM/10 ATM. Våra kvalitetsklockor finns idag i tre modeller: Gustaf, Douglas och Malcolm som har ett unikt uttryck och design.


SE ALLA KLOCKOR


SOLGLASÖGON 

Klassiska unisexmodeller i modern tappning som inte bara skyddar dig från solens strålar med de högkvalitativa polariserade glasen, utan är även det perfekta komplementet till din unika stil
SÄG HEJ TILL OSS

  [email protected]
   @bybillgren