Fri frakt över 399 SEK - Beställningar innan 11.00 skickas samma dag

VÅR STORY

Johan Billgren, grundare av by BILLGREN, har alltid drivits av en längtan att skapa. Detta tog sitt uttryck när han från tidig ålder upptäckte skapandets kraft inom såväl musik, mode som företagsvärlden. 
Idén till by BILLGREN grundades med en ambition om att ge världen herraccessoarer - med en prislapp som passar de flesta plånböcker. 
Vi levererar tidlösa accessoarer och ett gediget hantverk med ett fantastiskt värde för pengarna. 
Välkommen till by Billgren!

VI BEHANDLAR VÅRA KUNDER SOM VÄNNER

Vi har blivit väldigt bra bemötta och bra beskrivning av havens o deras djurs tragiska öde bland sopor o plast. Vi är djupt imponerade av företagets engagemang för en bättre framtid för jorden, dessutom alla vackra smycken vi fick se och blev köpgalna. Det blev både armband o halsband. Syskonen blev bra avis.

2023-05-29

Snabbt o lätt att beställa o få leverans. Behövde byta till längre armband o det var inga problem. Helnöjd med er!!

2023-05-19

Jag köpte ett armband som studentpresent, mycket vackert. Välgörenhet och firande, suveränt. Inslaget i en jättefin presentförpackning. Hög klass på hela sortimentet och förpackningarna. Jag är mycket nöjd med köpet.

2023-04-19

Har köpt smycken hos er tidigare och var väldigt nöjd. Nu är det dags igen med konfirmationspresent, givetvis blev inköpet hos er. Mycket bra med personlig service.

2023-04-24
EN ACCESSOAR FÖR VARJE TILLFÄLLE

by BILLGREN har en stilren kollektion av accessoarer till honom. All design och produktutveckling av våra smycken och klockor sker i vår kreativa studio i Malmö. Vår vision är att skapa accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vi vill att alla ska kunna variera sina accessoarer efter humör, tillfälle och plats. Därför kan de bäras på såväl formella tillställningar som avslappnade dagar tillsammans med nära och kära. 

by Billgren är mer än bara herraccessoarer. Vi bryr oss. På riktigt. Bakom varje enskild detalj - från design till kundkontakt finns ett passionerat team som lägger ner hela sin själ för att överträffa våra kunders förväntan. Följ med på vår resa och upptäck världen med oss! 

          SE ALLA ACCESSOARERNOBEL by BILLGREN

NOBEL by BILLGREN är vårt mest exklusiva varumärke som består av äkta sterling silversmycken. Varumärket riktar sig till den stil- och trendmedvetna mannen som vill bära kvalitativa silversmycken, till ett bra pris. NOBEL by BILLGREN lanserades i september 2022 efter att Johan Billgren sett ett glapp och stort behov på marknaden för exklusiva smycken för män. 
The Perfect World Foundation

Vi tar ett stort miljömässigt ansvarstagande och brinner för att rädda vår natur och djur. Vi har ett tätt samarbete med The Perfect World Foundation och tack vare vårt arbete har vi bl.a. bidragit till planteringen av 12.195 st träd.                            

Vi har även donerat 700.000 kr till projektet "Save The Ocean" som arbetar för våra havs överlevnad.

              LÄS MER!

Våra återförsäljare

Vi har ett nära samarbete med våra samarbetspartners och idag hittar du våra smycken och accessoarer hos över 250 återförsäljare i Sverige och Danmark, både i fysiska butiker och online. 


SE KARTA ÖVER ÅTERFÖRSÄLJARE


SÄG HEJ TILL OSS

  [email protected]
   @bybillgren