Herrarmband

Armband herr - Hos oss på by Billgren hittar du ett stort utbud av unika herrarmband för alla tillfällen och stilar som är tillverkade i rostfritt stål, läder och ädelstenar. En liten detalj som är den perfekta komponenten när du vill skapa det där lilla extra för din look. Spana in vårt sortiment och se vilka som blir dina favoriter. Är det kanske ett beadsarmband, läderarmband eller stålarmband som får dig att känna dig bäst?

SET | Armbandsset | Brun
399 SEK 848 SEK

Välj mellan klassiska läderarmband, trendiga stållänkar och stilsäkra pärlarmband som är designade för att matchas bäras med våra klockor. Våra stålarmband finns i både silver och guld som du kan variera, kombinera och matcha ihop. Att det inte skulle passa att blanda guld och silver håller vi inte alls med om, det är ju hur snyggt som helst! Bär ditt armband i set eller precis som det är, det finns inga rätt eller fel.

Att kombinera många åt gången kan ge din outfit den där kompletta looken som du letar efter eller bär ett enkelt och skapa en minimalistisk stil. Håll din kombination stilren genom att matcha rätt färg och modell. Matcha gärna olika material så som rostfritt stål, läder och armband med pärlor för att hitta en perfekt balans och dynamik mellan färg, form och material. I vårt sortiment hittar du även unika laddningsarmband att ladda din smartphone med. På ett smidigt, enkelt och snyggt sätt laddar du din telefon, var du än befinner dig. 

Känner du för att få lite tips eller hjälp med att hitta rätt accessoarer för just dig kan du höra av dig till oss för personlig stilrådgivning. Vi tar hänsyn till dina personliga önskemål, stil och behov, och skickar därefter ut ett förslag på vilka accessoarer som vi tror skulle passa dig. Oavsett om du vill hitta en helt ny stil, skapa en snygg armbandskombination eller bara rådfråga om våra produkter i vårt sortiment är vi här för att guida dig. Formuläret till stilrådgivning smycken hittar du här. Passa även på att kika på våra klockor och ringar som är ett snyggt komplement till våra herrarmband.