Silversmycken herr

Silversmycken herr - bybillgren.com

Exklusiva och tidlösa smycken i äkta sterling silver. Våra silversmycken kan du bära varje dag vid alla tillfällen, vem du än är.
En perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om. 


herrsmycke silver


Sterling silver

Är smyckesindustrins finaste blandning. 925 sterling silver är ett hållbart material med ett värde som ökar med tiden. Därför är det en god investering att göra i någon av våra smycket från NOBEL by BILLGREN. 

Varför 925 sterling silver?

För att förenkla det, låt oss säga att ett smycke är gjort i 1.000 delar. Om ett smycke skulle bestå av 100% rent silver (d.v.s 1.000 delar), blir smycket alldeles för mjukt. Därför använder man sig av 925 delar rent silver som blandas med andra metaller (ofta koppar), för att smycket ska behålla sin form vid tillverkning. För att få kallas sterling silver måste med andra ord smyckena innehålla minst 92,5% silver.

Hur tar jag hand om mina silversmycken?

Med tiden kan färgen mörkna på silversmycken, då det reagerar på svavelväte och syra. Detta finns överallt, så som på huden, på tyger, och i parfymer. Därför är det viktigt att förvara dina smycken på rätt sätt, samt rengöra dem med jämna mellanrum. 

Kika in vår skötselguide här.