Läderarmband

Läderarmband herr

Läderarmband herr - För oss är ett armband mer än bara en accessoar. Det är ett sätt att uttrycka sin personliga stil och skapa det där lilla extra som gör just din stil unik. Modet inom herrsmycken och accessoarer, och framförallt herrarmband är något som har blivit alltmer populärt med åren och är idag en självklarhet för många män. Därför vill vi såklart ligga i framkant och kunna erbjuda ett brett sortiment som passar de flesta män och plånböcker.

LUCIANO | Läderarmband
105 SEK 349 SEK


LÄDERARMBAND HERR

Hos oss hittar du läderarmband till honom i olika modeller och utföranden. Våra armband är designade i både svart och brunt läder samt fler härliga färger. Klassiska läderarmband i unik tappning som går att kombinera i oändlighet. Bär ditt armband med någon av våra klockor i läder eller mesh för att skapa en komplett look. Ett armband är för oss mer än bara en accessoar. Det är ett sätt att uttrycka sin personliga stil och skapa det där lilla extra som gör just din stil unik. Modet inom herrsmycken och accessoarer, och framförallt herrarmband är något som har blivit alltmer populärt med åren och är idag en självklarhet för många män. Därför vill vi såklart ligga i framkant och kunna erbjuda ett brett sortiment som passar de flesta män och plånböcker. Att kunna erbjuda prisvärda herraccessoarer i både god kvalité och gedigen design är något vi är väldigt stolta över. Välj mellan svarta läderarmband med dubbla remmar, flätade armband i diverse olika färger samt läderarmband med dekorativa pärlor eller ståldetaljer. Kombinera breda och tunna läderarmband för en dynamisk balans och uppdatera din stil med ett läderarmband. Eftersom läder är ett levande material är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt för att kunna bibehålla det ursprungliga utseendet men samtidigt få den där snygga använda läderlooken som kommer med åren. 


TA HAND OM DITT ARMBAND I LÄDER

Läder är ett tåligt material, som bara blir snyggare när det åldras. För att bibehålla det starkt måste du dock ta hand om det på rätt sätt. Det enklaste sättet är att förvara lädersmycken separat från andra smycken. Ett smyckeskrin, förvaringsbox eller en låda du har hemma fungerar utmärkt. När dina lädersmycken behöver rengöras, gör du det genom att torka av med trasa, smörj med neutralt läderfett eller rengöring som är till för läder.

Tänk på att:

  •  För mycket damm kan förstöra lädret.
  •  Vatten torkar ut lädret - Försök att undvika att bada och duscha med smycken gjorda av läder. Detta gäller även läderbanden på din klocka..
  •  Vänta med att sätta på ditt lädersmycke eller klocka till efter du tagit på dig produkter som exempelvis sololja, hudkräm, hårspray eller liknande.

VILKEN STORLEK PÅ LÄDERARMBANDET

När du mäter din handled tänk på att inte strama åt måttbandet för hårt, samt lägg till ca 2 cm. Då får du ett mer korrekt mått på vilken storlek du bör välja.