Halsband herr

Våra halsband är tillverkade är i rostfritt stål och i 925 sterling silver. Idag har vi ett brett utbud av halsband till herr i olika längder, som du enkelt kan bära ensamt eller kombinera. Välj mellan klassiska halskedjor, halsband i pärlor och halsband med hängsmycke i olika stilar. Kombinera gärna breda och tunna kedjor med varandra för att skapa din personliga stil. Om du vill sätta din personliga prägel rekommenderar vi våra graverbara smycken där du enkelt kan föreviga ett viktigt årtal eller namn.


HERRHALSBAND

Shoppa halsband online hos by Billgren och klicka hem personliga och trendiga herrsmycken. Våra halsband är tillverkade i både rostfritt stål och sterling silver. I syfte att passa andra accessoarer och plånböcker. Regeln om att man inte ska bära guld och silver tillsammans tycker vi är dags att skrota. Var inte rädd för att blanda olika färger och material, det skapar balans och ger en personlig touch på din look. 

Välj mellan olika längder:

  • 50 cm - Slutar precis över nyckelbenet
  • 60 cm - Slutar några cm ovanför bröstbenet
  • 70 cm - Går längst med bröstbenet

Vanligaste tjocklekarna på våra herrhalsband är mellan 4 mm - 8 mm. Tjockleken kan vara värd att fundera på om du vill bära kedjan själv eller med ett hänge. Vi rekommenderar en smalare kedja om du vill använda ett hänge.