Vanliga frågor


LEVERANS
Hur många dagars leveranstid?

Vår leveranstid är 1-3 dagar.

BYTE & RETUR

Hur gör jag en retur?

  • Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss info@bybillgren.com. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.
  • Du bör omedelbart och senast inom 30 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.
  • Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Hur reklamerar jag en vara?

  • Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till info@bybillgren.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.
  • Om vi inte lyckas att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

MATERIALINFORMATION

Vilka material används för att skapa by BILLGRENS smycken (armband, halsband och ringar)?

- Äkta läder
- Nylon
- Rostfritt stål 


Är stålet nickelfritt?

Nickel är en silvervit högglänsande metall som användes bl.a. i tillverkning av rostfritt stål. Alla bijouterier och smycken som säljs i inom EU har ett krav att vara nickeltestade och godkända enligt EU's regler. Nickeltestade produkter kan alltså innehålla en liten mängd nickel. Alla smycken som säljs på by BILLGREN följer EU:s direktiv gällande nickel.