Herrklockor

Klockor herr - by Billgrens klockor har en skandinavisk design med en kombination av stilrent, klassiskt och elegant - en tidlös design som kan bäras vid alla tillfällen. En klocka är så mycket mer än en praktisk detalj, det är en tidlös accessoar som förhöjer din look och aldrig går ur tiden. Våra klockor är till viss del vattenresistent; från 5 ATM till 10 ATM. 


     

Klockor herr - by Billgren klockorna har en skandinavisk design med en kombination av stilrent, klassiskt och elegant - en tidlös design som kan bäras vid alla tillfällen. Våra klockor fungerar såväl till vardags som till fest. En klocka är så mycket mer än en praktisk detalj, det är en tidlös accessoar som förhöjer din look och aldrig går ur tiden. En snygg herrklocka är helt enkelt ett måste för alla mäns accessoar-garderob. Hitta din personliga favorit i vår kollektion och välj mellan klockarmband i mesh som är tillverkad i rostfritt stål eller en i genuint italienskt läder. Eller varför inte en sportig designklassiker med schweiziskt urverk? Om du har svårt att bestämma dig för om du vill ha din klocka med läderarmband eller mesharmband har vi lösningen på detta. De flesta utav våra klockor har en quick release funktion som gör att du enkelt kan byta utseende på din klocka genom att bara byta ut remmen. Se här hur du enkelt gör detta. 

Kombinera urtavlan med vilken rem du vill och du får då flera klockor i ett och kan matcha din klocka utifrån stil, humör och tillfälle. Våra mesharmband kan du dessutom enkelt justera själv så att du får rätt storlek på din klocka. Precis som de flesta utav våra smycken och accessoarer är våra klockor designade för att du ska kunna mixa och matcha dem med våra olika armband. Ett enkelt sätt att förändra din stil och look. 

Våra klockor är till viss del vattenresistenta, från 5 ATM till 10 ATM. Det betyder att klockorna tål lite vatten, men för att få en längre hållbarhet på klockan rekommenderar vi att du tar av dig den vid längre vistelse i vatten. Det kan också vara bra att tänka på hur du sköter om dina klockor. Klockorna med läderarmband kan du rengöra med en ren trasa och kan smörjas in med neutralt läderfett. Mesh - och stålklockorna kan du försiktigt rengöra med mild tvål och ljummet vatten med t.ex. en tandborste. Torka sedan av med bomull. Viktigt att tänka på att du skyddar urtavlan när du rengör din klocka.