PRESENTGUIDE

Säg det med ett herrsmycke, klocka eller accessoar! Året är fyllt med högtider och tillfällen att fira någon du tycker om. Födelsedagar, bröllop, julklapp, här finns något för alla tillfällen och stilar. Här har vi samlat våra bästa tips på personliga presenter till honom!
Säg det med ett smycke!

Visa din uppskattning, gratulera honom på födelsedagen eller överraska när han minst anar det med en snygg accessoar eller smycke. Vi har ett stort utbud med de bästa presenterna och de flesta behöver inte prövas, så skönt när man ska ge bort en present. Gravera ett minne till någon du tycker om!

Att ge bort ett graverat smycke med en symbol eller graverad text är en personlig present som många uppskattar. Finns det kanske ett citat som du delar med någon eller vill du uttrycka din kärlek med ett graverat smycke? Vi levererar det du önskar i hög kvalité och med snabb leverans!
Klocka + armband = SANT 

Att kombinera klocka och armband är sedan länge en stor trend. Så varför inte ge bort det i present till honom? Du kan välja mellan klockor i genuint italienskt läder eller klockarmband i mesh samt en sprotig variant med schweiziskt urverk. Alla våra klockor har en quick release funktion som gör det enkelt att byta rem och variera både ur och armband. Så enkelt och smidigt!