Fri frakt över 399 SEK - Beställningar innan 11.00 skickas samma dag
Presentboxar


presenttips

En genomtänkt present som både innehåller hjärta och själ är en lyckad present. Det känns extra bra att få en present där någon har lagt ner lite extra tanke. Likaså är det en fantastisk känsla att ge bort något med extra omtanke, som mottagaren uppskattar. Det svåra kan vara att få till den där presenten. Oavsett vem du ska köpa till, eller till vilket tillfälle, så har vi på by BILLGREN det du behöver. I kategorierna nedan har vi samlat ihop fina produkter för att hjälpa dig i letandet efter den perfekta presenten. 

Ett tips är att slå in presenten med det där extra fina snöret och med ett papper som lockar ögat. Har du svårt att få till det där lilla extra så erbjuder vi paketinslagning, där du väljer antingen klassiskt eller premium.
PRESENTER FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Det finns mängder av olika tillfällen att fira någon idag. Kanske har personen tagit examen, fyller år eller det börjar närma sig jul. Alla presenter är kanske inte för alla tillfällen, därför är det en djungel att hitta rätt. Vi gör det enklare för dig att hitta rätt present till rätt tillfälle. 

GRAVYR - PERFEKT FÖR EN PERSONLIGARE PRESENT

Ett fint sätt att göra presenten mer personlig är att lägga till gravyr på smycket eller accessoaren. Vi har ett stort utbud av olika produkter som går att gravera. En graverbar produkt blir alltid en minnesvärd present.

ÖVERRASKA NÅGON DU TYCKER OM MED EN PRESENT DIREKT TILL DÖRREN

Hur härligt är det inte att bli överraskad med en present av någon man tycker om. Ge någon extra glädje genom att skicka en present direkt till någons dörr. Hos oss är det enkelt att byta adress i kassan.