Den kompletta quick realease guiden.

Våra läderklockor och meshklockor kan du mixa och matcha i stor variation, utifrån stil och tillfälle. Istället för att köpa en ny klocka kan du enkelt byta både klockarmband och ur. På bara ett ögonblick har du en helt ny klocka, så enkelt och smidigt - prova du också! Vill du se hur lätt det är att byta med vår quick release funktion se videon under:


Den kompletta Quick release guiden.

Nedan kommer vi att presentera en guide för by Billgrens klockor baserat på material. En mini introduktion till varför vi älskar våra klockor och möjligheten till att förändra den baserat på stil. Som en liten extra treat så visar vi hur enkelt det är att justera meshlänken så att den passar just din handled.

Fortsätt skrolla ner för att komma till rätt kategori:

1. Meshklockor

2. Läderklockor

3. Justering av meshlänk

1. meshklockor.

Våra meshklockor är designade i rotfritt stål och finns att få i både silver och PVD-pläterat guld. Klockarmbanden är 20 mm breda och har alla en quick release funktion vilket gör det enkelt att byta ut mesh-remmen till valfri färg och variera utifrån stil och tillfälle. Du kan även justera storleken själv hemma genom att flytta spännet. Nedan hittar du en guide på hur du går tillväga. Alla klockorna har också ett ur i Japanese Miyota Safirglas som gör  klockorna extra eleganta samt vattentäthet på 5ATM. Det går alltså att ta en snabbdusch eller ett snabbt dopp med klockan på, men för att undvika repor och öka livlängden rekommenderar vi att utsätta våra klockor för så lite vatten som möjligt. Alla våra klockor har 2 års garanti.

2. Läderklockor.

Även våra läderklockor har en quick release funktion så att du kan variera din stil, varje dag. Läderklockorna är designade i genuint italienskt läder och finns att få i svart, brunt, grått och beigt läder med både svart och vit urtavla. Du hittar även crocoläder i färgena svart och brunt. Alla våra läderklockor har en vattenresistens på 5ATM vilket gör att de klarar enstaka, korta tillfällen i vatten så som en kort dusch eller ett snabbt dopp. Men tänk på att läder är ett levande material och utsätts det för mycket vatten kan det lätt torka ut och tappa sin glans. Försök därför undvika vatten så gott du kan. Läs mer om du tar hand om både läder och stål i vårt blogginlägg om skötselråd.justering av meshlänk.

Vi kan inte sluta tjata om vår quick release funktion verkar det som, kanske för att vi är så stolta över den. Men nu till nästa inspirationsvideo. Visste du hur enkelt det är att justera meshlänken på din klocka så att den passar just din handled? Nu behöver du inte åka in till urmakaren och lämna in den, du kan göra det själv hemma på bara några minuter. Spana in videon under som visar hur du justerar meshlänken - lätt som en plätt!


byt