Laddningsarmband

Laddningsarmband - Våra laddningsarmband gör det möjligt för dig att alltid ha en laddningskabel till din smartphone nära till hands. Enklare än så här blir det bara inte. Knäpp bara upp armbandet, koppla det till en strömkälla (så som Powerbank eller stickkontakt) och ladda din smartphone med vårt stilrena och funktionella laddningsarmband i äkta läder. Ett armband med laddningsfunktion - så innovativt va? 


Knäpp upp armbandet, koppla det till en strömkälla (så som Powerbank eller stickkontakt) och ladda din smartphone med vårt stilrena och funktionella laddningsarmband i svart, äkta läder. Armbandet är ett enkelt och utmärkt alternativ för den stilmedvetne mannen att ha med på resan, nya äventyr eller när du är på språng. Ladda din telefon på ett snyggt, smidigt och enkelt sätt, vart du än befinner dig! Laddningsarmbandet finns i svart och brunt läder med mattsvarta ståldetaljer samt ståldetaljer i silver till iPhone och Android.  
Laddningsarmbandet till Android finns både som USB-C samt micro-USB och kopplas enkelt till din dator eller powerbank. Välj mellan tre olika storlekar 17,5 cm, 19 cm och 21 cm. Storlek 18 cm hittar du även i vår Teen Collection till den yngre killen i familjen. Förenkla din vardag eller gör resväskan mindre med vårt smidiga laddningsarmband!