Fri frakt över 399 SEK - Beställningar innan 11.00 skickas samma dag

den kompletta accessoarguiden. dressade herraccessoarer.

Gör din outfit komplett med herraccessoarer från by BILLGREN. Våra smycken kan du addera, mixa och kombinera i oändlighet, utifrån stil och tycke. Med små medel skapar du enkelt en helt ny look som tar din stil till nya höjder. Här tipsar våra ambassadörer om deras favoritkombinationer och smycken till dressade tillfällen - bröllop, fest eller när du bara vill vara lite extra uppklädd! 

I guiden nedan får du läsa allt om våra dressade herraccessoarer och får samtidigt se vad by Billgrens stiliga ambassadörer har valt att plocka fram som sina favoriter. Skrolla ner för att få inspiration:

1. Lyxiga manschettknappar

2. Mix N' Match by Felix Möller

3. Edge från Oliver Rékard 

4. Favorite picks by Elias Cataldo

5. Lyxigt men tufft från Kim Hegethorn

6. Klassiskt by Oliver Demm

7. Tips från Godlight Mensah


1. lyxiga manschettknappar.

Manschettknappar är en otrolig stilhöjare och skapar en lyxig look. Det tycker Felix Möller också och här visar han sina tre favoriter ur kollektionen. Välj mellan rostfritt stål, guldpläterat stål och carbon i olika modeller. Glöm inte att du måste ha en skjorta med manschettknappshål.


2. mix n' match. by felix Möller.

Att göra hela outfits är Felix specialitet och han lyckas varje gång! Här har han satt ihop en kombination som kommer göra hela din outfit. Ta på dig en vit t-shirt och allt är klart, mer än så behövs inte! Mixa din egen favorit eller kopiera Felix, det är helt okej! Vill du se fler av Felix utvalda favoriter? 


3. edge från OLiver rékard.

Oliver gillar att överraska - han kör på klassiskt men med en splash of edge (wow va?). Han har plockat fram sina favoriter som representerar hans stil. Oliver har valt att styla vår klocka "Douglas med vit urtavla" och i stålfärgad meshlänk, självklart har han valt till det svarta mesh klockarmbandetFör att fortsätta trenden har han kört på med den svarta klackringen "Clayton". Vill du se alla hans favoriter? Följ länken under:


4. favorite picks. by Elias cataldo

Känner du kanske igen en av våra ambassadörer? Elias har valt ut sina absoluta favorite picks från vårt sortiment. Hans stil är beroende av det aktuella modet - en riktig modespanare om du frågar oss. Han har bland annat valt ut vår "Läderklocka Gustaf" med svart stilren urtavla och svart läderband. 

GUSTAF LÄDERKLOCKA

Douglas är en mångsidig modell från By Billgren som passar varje tillfälle - såväl på arbetet som till vardags. Klockan skapar en trendig look tillsammans med ett par slitna jeans och t-shirt. Douglas har en snygg, rund och stilren urtavla med ett genuint svart band i italienskt läder av hög kvalitet. Med de utbytbara banden kan du säkerställa att du har ett nytt unikt armbandsur alla dagar i veckan.

Självklart har Elias fler favoriter från vårt sortiment! Blev du inspirerad och vill se fler av Elias favoriter? Klicka här!


5. kim hegethorn tipsar.

Kim gillar att kombinera herrsmycken och accessoarer som känns lite lyxiga men med en lite tuffare look. Här har han stylat stålarmbandet "Santino" och vår meshklocka "Gustaf" i en stilren kombination, som passar lika bra att bära till kostym som till vardags. Vill du skapa en enkel look som känns exklusiv? Då är denna kombinationen helt rätt för dig! Vill du se fler av Kims favoriter? Vi har plockat fram alla favoriter - klicka här!6. klassiskt. by oliver demm. 

Vad passar bättre än att kombinera klocka med beadsarmband? Oliver kombinerar vårt "Save The Ocean" armband där 100 kr utav 349 kr går till The Perfect World Foundation för att rädda våra hav, tillsammans med klassikern vår meshklocka "Gustaf" med vit urtavla. Denna mix är ett perfekt set att bära till kostymen men passar också lika bra att dressa upp en enkel outfit med. 

SAVE THE OCEAN

Hur grymt är det inte att kombinera stil med välgörenhet? Vi har tänk på det med i vårt samarbete med The Perfect World Foundation och designat ett armband som stödjer världshaven. Vill du också stödja en bra sak samtidigt som du kan visa upp din stil? 

Gör som Oliver - Köp vårt beadsarmband Save The Ocean idag!

Vill du se fler av Oliver Demms klassiker? Spana in hans absoluta top picks här!
7. tips från. godlight mensah.

Sist men inte minst... möt by Billgrens ambassadör Godlight. Här har tagit fram sina favoriter från vårt sortiment. När han inte kör på klassiskt med kavaj är han en höjdare med färger. Let it shine - det är guld och det är allt för att skapa en layering effekt. Han har bland annat valt ut halsbandet "Harker" som finns i tre olika färger (guld, stål och svart). Vill du se mer av Godlights favoriter? Klicka här!


Behöver du fler tips?

Spana in vår blogg och välj rätt kategori som du behöver inspiration eller tips ifrån!