Gravyr - när du vill ge bort en personlig present! 

Att gravera in ett årtal, namn eller citat är något som går tillbaka så långt vi kan minnas. Idag är det vanligt att välja till gravyr till sina förlovning- och vigselringar, halsband eller armband. Är du osäker på vad du ska gravera? Ingen fara, med vårt breda utbud av graverbara smycken finns det alltid något till den stilmedvetne mannen! 

Gravera din ring  

Idag väljer många att gravera sina förlovning- och vigselringar med datum, namn eller initialer. Vad som är viktigt att tänka på när du ska välja gravyr är främst hur lång texten ska vara och var denna ska vara placerad. Tänk på att för långa texter inte går att gravera på våra smycken och skulle vi få en beställning som inte kan skapas, så kommer vi att kontakta dig för att tillsammans komma fram en lösning som lever upp till dina förväntningar. Gravera ett smycke till din älskling och överraska med en personlig gåva!

Hur du lyckas välja rätt gravyr  

1. Fundera på vad det är för graverbart smycke du vill gravera. Är det ett armband, halsband, ring eller korthållare som du önskar gravera? 

2. När du bestämt dig för vilket smycke du vill gravera ska du bestämma dig för vilken text du vill ha på ditt smycke. Vill du gravera in ett viktigt datum, ett namn eller citat? 

3. Du har nu bestämt dig för vilket smycke du vill gravera och vad det är du vill gravera. Nu är det viktigt att du använder dig av måtten som finns specificerade under varje produkt och säkerställer att din text får plats. Ett bra exempel är vår bästsäljare SAMUEL stålarmband där du får plats med upp emot 22 tecken!

4. Lägg till ditt val av smycke i varukorgen och fyll i dina uppgifter så tar vi hand om resten! Observera att gravyr tar mellan 2-6 dagar. 

Exempel på text att gravera  

- Jag älskar dig

- Adam 

- 13 Mars 2011

- Du är allt för mig

- Du & Jag

- 20200214

Välj något ovanligt att gravera  

Du har kikat ett tag på något personligt att ge bort, men känner att du vill ge bort något ovanligt? Lugn, vi har den perfekta lösningen! Med vårt innovativa stålhalsband, HARRY med doftmembran, får du din doft att hålla månad efter månad. Det enda du behöver göra är att spruta din favoritdoft på halsbandets bricka så har du ett doftande stålhalsband. Vill du göra ditt halsband mer personligt kan du enkelt göra detta genom att lägga till egen gravyr på baksidan av brickan! 

Vill du inte ge bort ett smycke rekommenderar vi istället vår korthållare i rostfritt stål som är det perfekta sättet att hålla dina pengar i tryggt förvar och är smidig att bära med sig. Korthållaren är graverbar så att du kan sätta en personlig touch på den med ditt favoritcitat, initialer eller ett personligt budskap till någon du tycker om.

Hur lång tid tar det för att gravera och vad kostar det?  

När vi mottagit din beställning för gravyr tar detta mellan 2-6 arbetsdagar att genomföra. Detta innebär att om du lägger en beställning på fredagen skickas din beställning tidigast onsdag-torsdag veckan efter. Priset för gravyr är 249 SEK oavsett vilket smycke och text som ska skrivas.