Fri frakt över 399 SEK - Beställningar innan 11.00 skickas samma dag

den kompletta guiden till LAYERing. mix n' match.

Skapa balans och dynamik mellan färg, form och material genom layering, ett trendigt och snyggt sätt att bära ditt halsband på. Kombinera halshand i olika längder, modeller och färger och hitta din unika stil i vårt sortiment. Våra halsband är tillverkade i rostfritt stål och finns att få i färgerna guld, stål och svart. Du kan även mixa och matcha våra halsband med snygga armbandslänkar i olika modeller. Så gör din outfit komplett med stilsäkra herrsmycken från by BILLGREN.


tre stylingtips för layering.

Vi på by Billgren har tagit fram den kompletta guiden för layering. Nedan har vi listat upp tre stylingtips för layering - applicera en eller alla. Det är bara att köra på - Mix N'Match! Du sätter reglerna och stilen:

1. Skapa balans med olika längder

2. Jobba med olika former & färger

3. Mix N' Match


1. skapa balans med olika längder.

Kombinera flera kedjor eller halsband med hängsmycke i olika längder för en snygg och komplett look. Halskedjor i olika längder ger din stil ett lyft och är absolut snyggast att kombinera med en enkel t-shirt eller tröja. Hela poängen med layering är att våga mixa! Det är du som sätter gränserna - du sätter stilen och vi på by Billgren erbjuder produkterna. Du kan ju också alltid kombinera fler armband? Bryt av stålarmbandet med ett läderarmband för att skapa en trendig look!


2. Jobba med olika former & färger.

Jobba med olika former och färger för att hitta en snygg balans och textur i din look. Kombinera halskedjor i olika utföranden och färger så som ankarlänkar, pansarkedjor samt fyrkantiga länkar i både guld, silver och svart. Att kombinera olika former och färger ger ett modernt intryck med attityd som du kan variera, varje dag. Skapa en härlig dynamik mellan färg och form och hitta din stil i vårt sortiment med halskedjor och halsband. Regeln om att man inte ska bära guld och silver tillsammans tycker vi är dags att skrota. Det är ju hur snyggt som helst! Så blanda dina metaller med halsband från by Billgren i guld, svart eller stålfärgat. Det finns inget rätt eller fel - du styr vad som är rätt. Dessutom är det ganska trendigt nu att blanda metaller! Är du en trendspanare eller väljer du vilka trender du hoppar på? Vi på by Billgren älskar layering - just saying!


3. mix n' match.

Att mixa och matcha accessoarer ligger i vårt DNA och våra kollektioner är designade för att du ska kunna bygga en personlig outfit, till vardags eller till fest. Genom att kombinera olika former, färger och material skapar du en balans och dynamik som ger din stil det där lilla extra. Behöver du extra inspiration kan du besöka vår instagram @bybillgren och kika på våra kombinationer och sammansättningar.


HENRY HALSBAND.

Halsband med 2 brickor i stål och läder. Gravera ditt halsband för att skapa ett unikt och personligt smycke.

HARKER HALSBAND.

En klassisk kedja i mattsvart rostfritt stål. Kombinera gärna med fler halsband för att lyfta din unika stil - Mix n' Match!Blev du inspirerad?

Vill du ha mer inspiration om vad som trendar, vilka herrsmycken som är ett absolut måste eller tips på presenter? Spana in hela vår blogg och tidigare inlägg!