Marlon 

Det nyaste tillskottet i vår klockfamilj är MARLON, som precis som de andra klockorna är inspirerad av en familjemedlem till vår grundare Johan Billgren. MARLON skiljer sig något från våra andra klockor i sitt utseende, det är en mer bastant klocka med tyngd som utstrålar lyx och elegans. Vill du ha en klocka som håller och inte lätt blir repig? Då är denna klocka med safirglas och rostfritt stål som gjord för dig! 

I detta blogginlägg kan du läsa allt om vår nyaste klocka!

1. MARLONS egenskaper

2. Urverket

3. Mer inspiration


1. MARLONS EGENSKAPER  

Vår nyaste klocka har en svart urtavla med en enkel och stilren design som gör det lätt att se tiden. Visaren och de små ramarna runt de vita timindikatorerna har samma färg som länken, och ger klockan ett snyggt helhetsintryck. Klockans urtavla pryds även av en by Billgren logotyp i vitt. 

Med 5 ATM vattentäthet klarar klockan enstaka, korta tillfällen i vatten, exempelvis vid dusch.


Klockans glas är safirglas som är kristalliserad aluminiumoxid som fått ett transparent glasliknande utseende och gör sig perfekt för en klocka i hög kvalitet. Safir är ett av de hårdaste materialen på jorden, näst hårdast efter diamant och därför blir mycket svårt att repa. 

Endast klockor med hög kvalitet har denna typen av glas, vilket gör att vi är extra stolta över att kunna presentera detta tillskott som ger dig ett fantastiskt värde för pengarna! 

Klockans armband lägger sig mjukt och följsamt på handleden och har avtagbara länkar för att just din klocka ska passa dig perfekt. Klockans lås är lätt att hantera och stängs och öppnas enkelt med en hand. 

Stålarmbandet är tillverkat av rostfritt stål och finns i tre olika färger, guld, svart och silver. Rostfritt stål är tåligt och missfärgas inte då stålet inte oxiderar och känns lika lyxig som äkta guld eller silver då stålet polerats och fått en vacker glans. Stål går även bra för dig som lider av nickelallergi då väldigt få allergiker får biverkningar eller reaktioner av stål. 


Finns i tre färger


SVART

Svart länk och svart urtavla i ett enhetligt uttryck som står för  elegans och styrka.

SILVER

 Silvrig länk med svart urtavla som utstrålar smakfullhet och modernitet. 

GULD

Guldfärgad länk med svart urtavla som ger ett intryck av lyx och värdighet.


2. urverket

Hjärtat i alla By Billgren-klockor är ett quartzverk som drivs med batteri i toppkvalitet och ytterst hög precision. Det högteknologiska, japanska företaget Miyotas urverk är ett av världens mest använda och beprövade. Dessutom har urverket en otroligt god noggrannhet, med en felmarginal på endast några sekunder i månaden. Detta gör de mer exakta i sin tidshållning, jämfört med det mekaniska urverket. 

Quartzverk har generellt sett väldigt bra batteritid och Miyotas quartzverk presterar ännu bättre när det kommer till batteritid vilket gör att du slipper oroa dig och tänka på att du ska behöva byta batteri ofta. 3. Mer inspiration

MARLON är den perfekta accessoaren att ha i sin samling och vi på by Billgren älskar att kunna matcha klockor med andra accessoarer som armband och ringar. Spana in vårt sortiment och hitta dina favoriter att matcha med!

Letar du efter den ultimata presenten till någon du tycker om eller är du ute efter en ursnygg klocka till dig själv? Så säger vi bara: MARLON! Behöver du mer tips och idéer på perfekta presenter att ge bort? Då har vi samlat alla våra tips i vår presentguide.