Den kompletta guiden till Påskpresent.

Påsken börjar närma sig och kanske är du en av dem som brukar ge bort en lite finare påskpresent? I så fall har du hittat rätt! I år gör vi nämligen som förgående år och skickar våra smycken i ett påskägg vid tillval. Bra va? Välj bara tillval "påskägg" i check out, så löser vi resten! Ett påskägg kommer lastat med... smycken från by Billgren. 

I detta blogginlägg kommer vi att ta fram ett antal presenttips till honom i form av påskägg. Vi gör allt för att underlätta ditt presentköp och har därför lagt till paket som påskägg i check out/ kassan. 

Du kommer att få läsa om:

1. Påskägg till honom

2. Inspiration i form av bildmaterial

3. Oliver Demm tipsar om sina påskfavoriter


1. Påskägg till honom. 

Nu närmar sig påsken med stormsteg och kanske är du precis som vårt team på by Billgren en av dem som faktiskt gillar att ge bort en finare påskpresent? I så fall har du kommit rätt! Påskäggens uppkomst är en liten kul historia som vi gärna vill dela med oss av. Sägen säger att påskharen kom från Tyskland på 1600-talet och att man lurade barnen med att påskharen gömde äggen den hade värpt. Det var först på 1800-talet som påskharen kom till Sverige dock och sedan dess har traditionen med påskägg levt kvar - som sägen, som tradition som en del av påsken. 

Vi på by Billgren har därför gjort en twist på barnens påskägg och valt att addera påskägg som ett tillval i paketinslagning vid check out/kassan. Allt för att du ska lyckas med din påskpresent till honom! Välj ett smycke eller en accessoar ur vårt sortiment, lägg i varukorg och fortsätt till alternativ. Påskpresenten till honom kan levereras till vald adress (din eller dit var presenten ska till). Bra va? Även som vuxen ska man få lyckas att få öppna ett påskägg! Det tycker i alla fall vi på by Billgren.


2. Inspiration i form av bildmaterial.

Blir du lika exalterad som ett barn när du ska öppna ditt påskägg? Här har vi plockat fram våra favoriter som passar perfekt som påskpresent! Du klickar bara i vilka by Billgren produkter du önskar, väljer leveransadress, går till kassan och väljer påskägg som tillval. Lättare än så här blir det alltså inte att beställa hem en påskpresent till honom. Nedan visar vi hur våra produkter från by Billgren kommer lastat i ett påskägg. Hur uppskattat blir det inte med ett herrsmycke eller herraccessoarer i ett påskägg? Du kommer garanterat vara favoriten som alla vill ha påskpresent av! Vill du se våra valda påskfavoriter? Klicka här!
3. oliver demm tipsar om sina påskfavoriter.

Oliver är i alla fall en riktig höjdare på att hitta påskäggen i trädgården. Han har haft några års träning och ser det som en kul grej att fortsätta att underhålla - tradition som tradition va? När påsken är nära, är sommaren ännu närmre ...Kanske därför Oliver gillar påsken, påskäggen och påskpresenten. Här har Oliver valt ut sina ultimata påskfavoriter med smycken och accessoarer från by Billgren. 


vill du bli mer inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första beställning. I våra nyhetsbrev kommer du att få inspiration, kampanjinformation och så mycket mycket mer. Ett nyhetsbrev som du absolut inte vill missa! Klicka på länken under och skrolla längst ner!