PÅSKPRESENT TILL MAN 

Oavsett ålder tycker vi om när någon visar lite extra uppskattning, så varför inte visa din pojkvän eller man lite extra kärlek i påsk och ge bort ett påskägg utöver det vanliga. Välj ut ett smycke eller accessoar från vårt sortiment, så löser vi resten. I år gör vi nämligen som förgående år och skickar våra smycken i ett påskägg vid tillval. Bra va? Välj bara tillval "påskägg" i check out, så löser vi resten! Ett påskägg kommer lastat med... smycken från by Billgren. PÅSKÄGG TILL TONÅRING

Vår TEEN COLLECTION passar perfekt som påskpresent till den trendmedvetna tonåringen som tröttnat på att bara få godis i påskägget. Kollektionen består av utvalda favoriter i samma design och kvalitet som som den vanliga kollektionen men de kommer i mindre storlekar för att passa tonåringar perfekt. En påskpresent som garanterat kommer bli uppskattad och som håller mycket längre än bara godis. Varför ger man påskägg?

Påskäggens uppkomst är en liten kul historia som vi gärna vill dela med oss av. Sägen säger att påskharen kom från Tyskland på 1600-talet och att man lurade barnen med att påskharen gömde äggen den hade värpt. Det var först på 1800-talet som påskharen kom till Sverige dock och sedan dess har traditionen med påskägg levt kvar - som sägen, som tradition som en del av påsken. 

Vi på by Billgren har därför gjort en twist på barnens påskägg och valt att addera påskägg som ett tillval i paketinslagning vid check out/kassan. Allt för att du ska lyckas med din påskpresent till honom! Välj ett smycke eller en accessoar ur vårt sortiment, lägg i varukorg och fortsätt till alternativ. Påskpresenten till honom kan levereras till vald adress (din eller dit var presenten ska till). Bra va? Även som vuxen ska man få lyckan att få öppna ett påskägg! Det tycker i alla fall vi på by Billgren.


Vill du bli mer inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första beställning. I våra nyhetsbrev kommer du att få inspiration, kampanjinformation och så mycket mycket mer. Ett nyhetsbrev som du absolut inte vill missa! Klicka på länken under och skrolla längst ner!