https://bybillgren.com/solglasogon
https://bybillgren.com/solglasogon

den kompletta skötselråds guiden för dina solglasögon. 

Solglasögon används mycket periodvis och därför är det lätt att glömma bort att sköta om dem. Dina solglasögon blir dagligen utsatta för både väder, vind och fukt. Därför är det viktigt att du tar hand om dina solglasögon på rätt sätt, både för att behålla glans men också för att de ska hålla länge. Vårt bästa tips är att rengöra regelbundet och förvara dem på rätt sätt. Fortsätt skrolla för att se våra 5 tips på hur du får solglasögonen att hålla mer än en säsong.

Läs våra 5 tips på hur du tar hand om dina solglasögon på bästa sätt:

TIPS 1: 

Ofta tar man bort smuts från sina solglasögon med sin tröja. Undvik detta eftersom det kan orsaka repor på glasen. 

TIPS 2: 

Undvik att använda fönsterputs på dina solglasögon eftersom alkoholen kan orsaka missfärgning av bågarna och även förstöra ytbehandlingen på glasen. Använd istället ett milt diskmedel eller rengöring som är till för glasögon och torka sedan av med en mikrofiberduk. 

TIPS 3: 

Förvara alltid dina solglasögon i ett fodral när du inte använder dem, för att undvika att de skadas eller repas. A och O för att få dina solglasögon att hålla mer än en säsong!  

TIPS 4: 

Är du den som alltid går runt med solglasögonen på huvudet? Undvik detta eftersom det gör att skalmarna på brillorna töjs ut.  

TIPS 5:   

Sista tipset från coachen; tänk på att inte lägga solglasögonen på exempelvis instrumentbrädan i bilen. Eftersom dina brillor inte tål för höga temperaturer och kan tappa sin form.  


se hela vårt sortiment av solglasögon.


https://bybillgren.com/solglasogon