havel, stålhalsband, guldfärgat, by billgren

den kompletta guiden till examenspresent.

Examen säsongen är runt om hörnan och vi har tagit fram den kompletta guiden till examenspresent åt honom. Vi vet hur svårt det kan vara med att hitta den perfekta presenten till honom och har därför försökt att underlätta det för dig med vår guide. I detta blogginlägg kommer du att få läsa om:

1. Examenspresent till honom

2. Johan Billgren tipsar om sina absoluta favoriter

3. Behöver du mer inspiration?


1. examenspresent till honom.

Första frågan är ju så klart vad köper man till en som tar examen? Vilken present är mest populär och hur kan examenspresenten bli ännu mer personlig?  Svaren är många - allt beror på budgeten och vem som tar examen. Vi på by Billgren har något alternativ för alla - det spelar ingen roll vad han har för stil vi har något till honom (halsband, armband, örhänge, klockor och dressade accessoarer m.m. Det som gör examenspresenten till honom ännu mer personlig är om den är graverad. Därför har vi tagit fram de ultimata graverbara smyckena och accessoarer till dig. Allt för att du ska få hjälp på traven mend att hitta den perfekta examenspresenten till honom. Vill du komma direkt till graverbara smycken så klicka här!

Vill du komma direkt till presenttips för examen? 


2. JOhan billgren tipsar.

Vår grundare och VD Johan Billgren tipsar om sina absoluta favoriter inför examen och den perfekta examenspresenten. Något som Johan tycker är viktigt att just att hitta den personliga presenten till examen - personligt, graverbart eller något i en stilren design. Är du intresserad av att se vilka utvalda smycken som är graverbara? Vill du istället komma direkt till en kategorisida med Johans favoriter? 

Gravyr, korthållare, svart stål

3. behöver du mer inspiration?

Kanske vet du exakt vad du ska köpa i examenspresent och behöver andra tips inför andra högtider och gratulationstillfällen? Vad sägs om studentpresent till honom? Spana in vår blogg och välj den kompletta guiden som du är ute efter: Bröllopssäsong, vårens must haves, sommarens must haves... You namne it och vi har guiden.