Fri frakt över 399 SEK - Beställningar innan 11.00 skickas samma dag

herrhalsband. den kompletta guiden.

Vi på by Billgren har tagit fram den kompletta guiden för herrhalsband. Vi kan ju börja med att nämna varför du ska använda våra herrhalsband. De är tillverkade i rostfritt stål, vilket innebär att du både kan bada och träna med ditt halsband utan att behöva oroa dig för att de blir missfärgade. Vi erbjuder ett brett sortiment av herrhalsband, i olika utförande, färger och längder. Herrhalsbanden är designade för att du ska kunna bära dem ensamma eller kombinera med en layering effekt. Du sätter reglerna - Vi har smyckena!

Välj mellan klassiska halskedjor, halsband i beads eller halsband med hängsmycken. 

1. Halsband - vilken längd och tjocklek?

2. Din personliga prägel

3. Tips inför festen

1. halsband. vilken längd & tjocklek.

By Billgrens halsband finns i olika längder, beroende på vilket halsband du väljer. 

Välj mellan följande längder:

  • 50 cm som är precis över nyckelbenet
  • 60 cm som är några cm ovanför bröstbenet
  • 70 cm som är vår längsta modell och går längst med bröstbenet 
När det sedan kommer till tjockleken av ditt halsband är det viktigt att fundera på om du vill bära halsbandet ensamt eller tillsammans med ett hängsmycke. Vår vanligaste tjocklek på halsband och kedjor är mellan 2 mm och 4 mm, dessa passar utmärkt med våra "Hendrix" hängsmycken som finns i tre olika utförande: hajtand (konstgjord), lejon och bricka med kors. 
Vill du istället ha ett halsband som du bär ensamt rekommenderar vi HARLOW som är en kedja i svart, rostfritt stål med en bredd på 8 mm. HARLOW är tillverkad med en avskalad design som enkelt kan bäras till alla tillfällen.


2. din personliga prägel.

Vill du ta ditt halsband till nästa nivå? Har du ett viktigt årtal eller ett personligt citat som betyder extra mycket för dig? Vill du ge bort en personlig present till någon du tycker om? Med By Billgrens graverbara smycken kan du enkelt lägga till gravyr och personalisera din gåva. Är du osäker på vad du ska gravera in? 

Här är några av våra mest omtyckta gravyrer på halsband:

  • Jag älskar dig
  • Du & Jag
  • För alltid
  • 14/2-20 (tex: datum ni träffades)
  • Mitt hjärta är ditt
  • Alltid din 
  • 12/2 

3. tips inför festen.

Regeln om att man inte ska bära guld och silver tillsammans tycker vi är dags att skrota. Var inte rädd för att blanda olika färger och material, det skapar balans och ger en personlig touch på din look. Ska du på fest? Skippa slipsen och låt ett enkelt stålhalsband skymta under din uppknäppta skjorta. Ett halsband lyfter looken.

Behöver du fler tips? Spana in vår blogg och hitta rätt inspiration för rätt tillfälle.