By billgren. för en bättre värld.

Vi på by BILLGREN värnar om vår miljö och våra hav. Därför har vi ett tätt samarbete med den Svenska ideella organisationen The Perfect World Foundation och till det har vi designat två smycken för att bidra till att stötta vår värld med Save The Ocean och Save The Rhino projekten. Tillsammans kan vi göra skillnad. 

Var med och visa ditt engagemang och bidra till en bättre värld - Köp någon av våra produkter "Save The Ocean" (100kr går oavkortat till projektet) och "Save The Rhino" (200kr går oavkortat till projektet) för att göra en skillnad. Läs mer om våra produkter längre ner! 


100 000 STYCKEN:
Marina däggdjur & sköldpaddor dör varje år av att ha ätit eller fastnat i plast slängd i havet. Medan över 1 miljon sjöfåglar kvävs av plastföremål varje år.

NATUREN:
Kan inte bryta ner plasten och omhänderta den. Istället bryts den bara ner till mycket små partiklar, som sedan äts av mindre djur.

PLASTAVFALL:    Fortsätter plastavfallen öka i samma takt, så kommer det år 2050 att finnas mer plast än fisk i haven.

8 MILJONER TON:
Plast dumpas årligen i våra världshav. En siffra som verkligen skrämmer oss!


vill du också stötta våra hav?

Köp då vårt Save The Ocean armband  som värnar om våra havs överlevnad och vill skapa förändring. Vi har ett tätt samarbete med The Perfect World Foundation och projektet Save The Ocean. 


SAVE THE OCEAN

Som ett resultat av det täta samarbetet har vi designat ett unikt armband med unika krafter och egenskaper, som visar att du är engagerad i att rädda våra hav. Armbandet kostar 349kr, varav 100kr går oavkortat till The Perfect World Foundation & projektet Save The Ocean. 


vill du stoppa utrotningen av vilda djur?

Varje dag dödas 4 noshörningar för sina horn. Genom ett tätt samarbetet med The Perfect World Foundation och deras projekt Save The Rhino har vi designat ett halsband, där du kan vara med och stötta utrotningen av vilda djur.


SAVE THE RHINO

By Billgrens ambitioner är att höja kunskapen i vårt arbete med att stoppa utrotningen av våra vilda djur. Halsbandet kostar 499 kronor varav 200 kronor går till The Perfect World Foundation. 

Noshörningen/halsbandet har döpts till "Sudan" efter den sista Nordafrikanska trubbnoshörningshanen som gick bort den 19 mars 2018. 

LÄS MER
vill du läsa mer om oss?

Idén till by BILLGREN grundades med en ambition om att ge världen herraccessoarer - med en prislapp som passar de flesta plånböcker. Vill du veta mer?