Den kompletta guiden för konfirmationspresent.

Nu börjar konfirmation säsongen närma sig och vi på by Billgren har tagit fram den kompletta guiden för presenttips till konfirmation och konfirmationspresent. Vet du inte vad du ska ge konfirmanden? Lugn, vi på by Billgren har redan tänkt på det. Med vår guide kommer du att hitta den kompletta presenten till konfirmation. 

I detta blogginlägg kommer du att få läsa om:

1. Konfirmationspresent 

2. Johan Billgren tipsar om sina favoriter

3. Mer inspiration


1. Konfirmation present.

Nu är det dags för den årliga konfirmation säsongen, där omkring 30.000 svenska tonåringar väljer att konfirmera sig. Är du en inbjuden gäst till konfirmation? Behöver du kanske hjälp med att inspireras och hitta den kompletta guiden för konfirmationspresent - då har du kommit rätt. Vi på by Billgren vet hur viktigt det är med att hitta rätt present för rätt tillfälle och har därför valt ut en hel del tips och inspiration för att din present ska känna rätt. Är du ute efter ett halsband med kors? Kanske tänker du som vi att konfirmanden kommer att få en hel del kors i alla dess former och istället vill ha något trendigt och stilmedvetet. Vad sägs om en personlig present med gravyr dagen till ära? Spana in våra tips inför konfirmation säsongen och de absoluta konfirmationspresenterna Klicka här!


2. johan billgren tipsar om sina utvalda picks.

Möt Johan Billgren - vår grundare och VD som tipsar om sina favoriter inför kommande presentsäsong. För de som väljer att konfirmera sig är det är stor och viktig händelse och för gästerna som är inbjudna kan det ibland vara svårt att hitta den perfekta konfirmationspresenten. Johan tipsar om sina utvalda picks som presenttips för konfirmation. Behöver du fler tips så klicka här för att komma till den perfekta presentguiden för konfirmation!3. mer inspiration.

Behöver du mer inspiration om vad du ska ska ge i present till honom? Spana in våra andra blogginlägg för att inspireras enligt tillfälle. Klicka här för att komma direkt till vår blogg!