Fri frakt över 399 SEK - Beställningar innan 11.00 skickas samma dag

Vad ska man ge i konfirmationspresent till en kille? 

Frågan som alla ställer sig när säsongen för konfirmationer närmar sig. Varje år väljer omkring 30.000 svenska tonåringar att konfirmera sig och kanske är du en inbjuden gäst till en konfirmation i år. Du kanske aldrig har varit på en konfirmation eller helt enkelt bara inte vet vad man köper till en konfirmand, då är det bara att fortsätta läsa.

Den bästa presenten är såklart det som konfirmanden önskar sig, men det är inte alltid det finns en önskelista att utgå från. Smycken och klockor är konfirmationspresenter som är väldigt uppskattade och det är nog också därför det är väldigt vanligt att ge bort just detta på konfirmationsdagen. Smycket eller klockan kommer kunna bäras av konfirmanden långt efter själva konfirmationsdagen och kommer kunna bära minnet av konfirmationstiden med sig under lång tid. 


smycke i konfirmationspresent 

Det är som sagt väldigt populärt att ge bort smycken i konfirmationspresent och det absolut bästa med det är att det finns massvis med smycken som passar olika stilar och personer, och man kan aldrig få för mycket smycken. Du behöver alltså inte oroa dig för att andra gäster till konfirmanden också ger bort ett smycke för det är alltid uppskattat ändå. Smycken som bärs "lager på lager" är dessutom SÅ inne. 

Smycke med kors 

Att ge bort ett smycke med kors är en väldigt fin gåva som också kommer kunna symbolisera konfirmationsdagen under lång tid framöver för konfirmanden. 

HARUN | HALSBAND
499 SEK
EMANUEL | ÖRHÄNGE
189 SEK
SILVERHALSBAND | KORS
1 795 SEK
HALLOW | HALSBAND
349 SEK
HANNES | HALSBAND
499 SEK

EMIR | ÖRHÄNGE
199 SEK

Smycke utan kors 

Bara för att det är en konfirmation behöver inte allt ha ett kors på sig. Vill du hellre ge bort ett smycke utan kors går det minst lika bra och kommer kunna symbolisera konfirmationsdagen lika bra ändå. 

STALLONE | ARMBAND
349 SEK
SILVERHALSBAND | HÄNGE
1 895 SEK
HAWK | HALSBAND
299 SEK
CLIFFORD | RING
299 SEK
LIAM | LÄDERARMBAND
399 SEK
ELLIOT | ÖRHÄNGE
179 SEK

personlig konfirmationspresent 

En personlig konfirmationspresent är både extra roligt att ge och att få. Ett graverat smycke är en perfekt personlig gåva där du kan välja en personlig text eller symbol för att symbolisera konfirmationsdagen, er relation eller helt enkelt konfirmandens personlighet. Möjligheterna med gravyr är många och det är du som väljer vad du vill ska graveras på smycket vilket gör presenten unik. Helt klart en present som hamnar på konfirmandens topplista. 


KLOCKA I KONFIRMATIONSPRESENT

Att ge bort en klocka som konfirmationspresent är en tidlös och klassisk gest. En klocka är inte bara en snygg och användbar accessoar, den kan också fungera som en symbol för att ta kontroll över sin egen tid och sin egen framtid. När man väljer klocka till en konfirmand är det viktigt att lägga en extra tanke över hur han är som person. Passar han i en dressad klocka med läderrem eller i en sportigare stålklocka? 

SE KLOCKOR  


hur mycket pengar ska man lägga på konfirmationspresent? 

Det kan vara svårt att avgöra hur mycket pengar man ska lägga på en konfirmationspresent. Där får du såklart avgöra hur nära  relation du har med konfirmanden men det viktigaste är inte hur mycket du lägger på presenten. Det är viktigare att du har valt presenten med omtanke och valt ut något som du tror konfirmanden skulle bli glad för eller passa i. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta smycken som passar din budget genom att kategorisera våra bästa tips i olika prisklasser.