herrsmycke, stålarmband, by billgren

Den kompletta studentpresent guiden.

"Sjung om studentens lyckliga dag" - ja men precis som sången lyder så är det en av de lyckligaste dagarna för studenten själv! Visste du att studentbegreppet studentexamen härstammar från 1600-talet, då alla gymnasieutbildningar avslutades med en stor muntlig tenta och att de studenter som inte klarade tentan sägs ha fått gå ut bakvägen utan sin studentmössa? Olof Palme var den som drev på avskaffandet av studentexamen och dess stora prov på denna stora dag när han satt på dagens motsvarande position som utbildningsminister (1968). Vilken tur att det inte är så idag - utan att alla trots avsaknad av poäng ändå tar studenten och får springa ut med sin hatt på studentdagen! Men nog om historia nu ....

Det är dags för studentsäsongen och vi har tagit fram en komplett presentguide för studenten. Det är alltid en massa saker som står på to do listan inför studentfirandet och till studentmottagningen men för gästen till mottagningen är just studentpresenten som är det viktigaste.

I detta blogginlägg kommer du att få läsa om;

1. Studentpresenten - den kompletta guiden

2. Marknadsteamet på by Billgren tipsar

3. Övriga gratulationstillfällen


1. Studentpresenten. den kompletta guiden. 

Känner du någon som tar studenten snart? Är du osäker på vad du ska ge i studentpresent till honom? Vi på by Billgren har tagit fram en guide om tips och råd inför studentfirandet och studentpresenter som rekommenderas. För att göra studentpresenten ännu mer personlig finns det en del graverbara smycken och accessoarer att välja och vraka mellan. Vill du gå direkt till graverbara smycken och accessoarer? Klicka på "guida mig" och hoppa direkt till rätt kategori. Happy shopping :)


2. Marknadsteamet på by billgren tipsar.

Vårt marknadsteam har varit på oändliga studentmottagningar och har delat med sig av sina bästa tips för studentpresenter till honom. Typiska gåvor till studenten är oftast; smycken, vaser, glas och annan inredning. Därför har marknadsteamet på by Billgren plockat fram sina absoluta favoriter när det kommer till smycken och accessoarer från vårt sortiment. Vad sägs om en stilren klocka med 5 ATM och snygg skandinavisk design? Matcha det med ett graverbart beadsarmband eller varför inte kombinera stil med funktionalitet och ge bort ett laddningsarmband till smartphone?

stålarmband, cuff, by billgrenklockor, by billgrenladdningsarmband, smartphone, läderarmband, by billgren

3. övriga gratulationstillfällen.

Är du inbjuden till något annat gratulationstillfälle inom kort och söker inspiration till presenter för rätt tillfälle? Du kan va lugn, vi på by Billgren har tänkt på det mesta och tagit fram olika presentguider för olika tillfällen - allt för att du ska känna dig som David Copperfield gör inom illusionist och magi-världen - Ett fulländrat proffs! Det lär du också bli med våra guider.