Fri frakt över 399 SEK - Beställningar innan 11.00 skickas samma dag

den kompletta vårguiden. Vårens must haves.

Vi vet att vintern varit oerhört lång, med en ännu längre höst. Det känns som det var en hel evighet sedan det faktiskt var sommar och dessförinnan vår. Men snart är det dags. Vårkänslorna är på ingång, våren är strax runtom hörnet. Vi på by Billgren vill i alla fall tro det! Vi vet om att vi inte är ensamma om att hoppas att våren är på ingång! Därför har vi valt att lägga fram ett helt blogginlägg om vilka produkter som passar i vår - allt från herrsmycken till herraccessoarer! 

I blogginlägget nedan kommer du att få läsa om:

1. By Billgrens bästsäljare 

2. Damma av dina klassiker

3. Layering - mixa smycken

4. Vårkänslor från Elias Cataldo

5. Dags för bröllopssäsongen?


1. by billgrens bästsäljare. 

Varje gång det är dags för en ny säsong, så går man alltid igenom sin garderob och sina smycken och accessoarer! Ingenting annorlunda för år 2022 va? Vi har gjort det enkelt för dig och listat våra absoluta bästsäljare! Allt för att du ska känna dig redo för våren och de vårkänslorna som kommer. Klicka på länken under så kommer du direkt till bästsäljare!


2. Damma av dina klassiker. 

Vi har plockat fram en guide som hjälper dig att damma av dina klassiker som du redan har hemma. Såklart pratar vi om dina smycken och accessoarer från by Billgrens sortiment. När det nalkas vår är det alltid bra att se över sina klassiker och göra dem redo för säsongen - detsamma gäller dina smycken! Därför har vi tagit fram en guide som hjälper dig att se över dina skötselråd för smycken och accessoarerna som får dina juveler att se ut som nya. Vill du komma direkt till blogginlägget om skötselråd för smycken? Guida mig!

Skötselråd smycken

3. Layering. mixa smycken.

Har du en hel del favoriter hemma som du kanske redan tröttnat på? Vi har hittat ett sätt som du kan återvinna dessa smycken och accessoarer på! Har du hört talas om layering effekten? Först om främst så förklarar vi begreppet layering när det kommer till smycken, en trend som blivit allt mer populär på senare tid. det är när du mixar och matchar olika smycken i olika längder. Tänk dig att du har en halskedja som du tycker är alldeles för kort och tunn? Lägg då till ytterligare ett halsband med tjockare kedja och kanske till och med slå till på en annan metallfärg? Du kanske har gått från guldfärgat till att endast bära stålfärgat - vad sägs om att blanda metallerna och skapa en harmonisk eller tuff layering-effekt! Blanda det nya med det gamla - det tycker vi på by Billgren är det roligaste inom trenden layering. Är du redo för att testa den omtalade trenden med layering?

Eller behöver du mer inspiration för hur du ska skapa den perfekta layering-effekten? Klicka här.

layering, herrsmycke, guld, stål, by billgren

4. vårkänslor från elias.

Vår ambassadör Elias Cataldo har plockat fram sina absoluta favoriter som gör honom extra taggad på våren. Vi har samlat alla hans favoriter på en och samma sida - allting är redo att klickas hem till den första vårsolen kommit fram. Hans stil är ganska övergripande och han gillar att köra med en casual look när han inte har klockat in på jobb eller i tv-rutan (känner du igen honom?). 

Spana in alla Elias favoriter här!


5. dags för bröllopssäsongen.

Så fort det nalkas vårsäsong, så drar bröllopssäsongen igång! Varje år - så bli inte förvånad! Vi har redan tänk på det och lagt till vårt avsnitt om bröllopssäsong i ett tidigare blogginlägg - allt för att du ska vara redo för varje happening som kommer. Dressade accessoarer och klassiska dresscodes? Lugn - vi har tänkt på allt! Klicka här för att komma till bröllopssäsongen!

bröllopsguide, by billgren

Vill du bli mer inspirerad?

Behöver du mer inspiration? Signa upp dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första beställning. Bra va? I nyhetsbreven ger vi dig inspiration, guider, bästsäljare och så mycket mer!