DOUGLAS + LORENZO | Klockset | Mesh/Svart

2 048 SEK

Slut i lager. Kommer inom kort!

Produktbeskrivning
Douglas klocka i mesh och vårt läderarmband med beads i onyx är en oslagbar kombination som alla stilmedvetna män borde ha i sin samling! Ett lite mer dressat set att bära till kostymen och till fest. Men självklart går det lika bra att klä upp en enkel outfit med dessa godingar! Designade i rostfritt stål och äkta läder.

Är det present till honom? Inga fara - välj till paketinslagning i kassan så slipper du oroa dig över hur du ska packa in den perfekta gåvan. Vill du ha det till en annan leveransadress? Ingen fara - vi löser det!

Douglas | Klocka
Storlek: 40 mm
Tjocklek: 7,5 mm
Urverk: Japanese Miyota
Safirglas
Bredd band: 20 mm
Band: Stål mesh
Datum: Ja
Quick release: Ja (utbytbart band)
Vattenresistent: 5ATM (klarar enstaka, korta tillfällen i vatten)
Garanti: 2 år

Lorenzo | Läderarmband 
Längd: Välj mellan storlek 19 cm / 21 cm
Bredd: 6 mm

Armbandet är tillverkat av äkta läder vilket gör att armbandet är väldigt slitstarkt och tåligt. Du kommer kunna bära detta armband under lång tid framöver, läder blir bara snyggare med tiden! Tänk på att eftersom det är läder rekommenderas det att du är extra försiktigt om ditt armband utsätts för vatten.

Låset är tillverkat av rostfritt stål som är tåligt och inte missfärgas men bör ej utsättas för vatten. Stål går även bra för dig som lider av nickelallergi då väldigt få allergiker får biverkningar eller reaktioner av stål.

Onyx är en sten som ger styrka och sägs beskydda från och omvandla negativa energier till positiva. Onyx används för att hjälpa till vid rädslor och ge ökat självförtroende när något håller dig tillbaka.