Välkommen till by Billgrens kreativa rimstuga. Visst är det mysigt när man har hittat den där perfekta julklappen till någon man tycker om? Då kan ett julrim vara det perfekta sättet att skapa en personlig touch. Därför har vi samlat våra bästa tips på julrim till alla klappar med smycken & accessoarer. Vid beställning av herrsmycken & herraccessoarer skickar vi med en juletikett med ett av våra rim som du kan pimpa din klapp med.  

God jul önskar team by BILLGREN!


 


Denna gåva kommer pryda dig så fin, kombinera med en tisha som är clean. Eller varför inte en skjorta eller tröja, i vilket fall kommer den din stil att höja. 

Shoppa halsband


 


Något fint att pryda din arm med jag vill ge, öppna snabbt så får du se. I olika tappningar du kan kombinera en, två eller flera.

Shoppa armband

 


Stilren och snygg på alla sätt, med denna på armen kommer din outfit att bli komplett.

Shoppa klocka

 


 I jul jag tycker att du ska få, en fin present eller två. Därför har jag köpt detta set, nu kommer din outfit att bli komplett.

Shoppa armbandsset

 

Denna present är något som alla herrar borde bära, också du min kära. Till din skjorta den passar bäst, och gärna när du ska på fest.

Shoppa manschettknappar

 


En gedigen detalj i läder som passar alla skor och väder. Mixa och matcha i stor variation för att skapa din egen kreation.

Shoppa läderarmband

 


Unik design i läder, i år får du inga kläder. Det blev istället en liten detalj att bära, till dig min kära.

Shoppa plånbokNågot som blingar och blänker, en gåva till havet jag skänker. En del av priset går till något bra, det är ju så jag vill att det ska va.

Shoppa välgörenhet

 


Något för alla herrar med stil och passion. Denna present kan du mixa och matcha i oändlig variation.

Shoppa accessoarer

 


På fingret denna bör sitta, en snygg till dig jag äntligen hitta. Vill du ha en, två eller flera, de går att kombinera.

Shoppa ringar

 
Gratis paketinslagning av alla julklappar!